Состанок на група пред Т.А Јоцо Турс во утрински часови на 14.04.2018. Пристигнување во претпладневни часови и се продолжува   во посета на манастирот Водоча, македонски  православен христијански средновековен манастир и археолошко наоѓалиште во село Водоча близу до Струмица.

Во манастирот се наоѓа седиштето, односно резиденцијата на владиката на Струмичката епархија, митрополитот г. Наум, а во него живее и женско монашко сестринство. По разглед на Водоча слободно време за ручек и шопинг во Глобал. Во попладневните часови групата се упатува во посета на Колешински и Смоларски Водопади. Поаѓање за Куманово во вечерни часови.

ЦЕНА- 450 денари

 Во цената е вклучено:

  • Превоз со високо туристички автобуси на наведена релација
  • Придружник за време на патување
  • Организација на патување
Share This