НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ АКОРД

НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ АКОРД

ДОЧЕК НА НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА Хотел Акорд 3* Софија е главен град и најголем град во Бугарија, со население 1 286 383 лица, што претставува 16,4% од населението на Бугарија. Сместена е во централниот дел на Западна Бугарија, во Софиската котлина и е опкружена со...
НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ ФЕСТА

НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ ФЕСТА

ДОЧЕК НА НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА Хотел ФЕСТА СОФИА 4* Хотелот e на локација која овозможува брз пристап до центарот на Софија, како и до Музејот на национална историја, Бојанската црква која датира од 1259 година која е под заштита на УНЕСКО и националниот парк...
НОВА 2019 ГОДИНА ВО БУДВА

НОВА 2019 ГОДИНА ВО БУДВА

ДОЧЕК НА НОВА 2019 ГОДИНА ВО БУДВА БУДВА бисер на Јадранот, центар на медитеранскиот туризам. Место каде се вкрстени влијанијата на истокот и западот, хеленската и римската култура. Стариот град со својата архитектура привлекува илјадници туристи, кој во вечерните...