11 ОКТОМВРИ: АЗУРЕН БРЕГ (Милано-Ница-Кан-Сен Тропе- Монако-Монте Карло)

11 ОКТОМВРИ: АЗУРЕН БРЕГ (Милано-Ница-Кан-Сен Тропе- Монако-Монте Карло)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 209€ /12.960 ден Прв ден 10.10.2018 СКОПЈЕ – МИЛАНО     Состанок на група 10 00ч. Поаѓање во 10:30 часот од паркингот спроти спортска сала Борис Трајковски. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија, Хрватска. Ноќно возење со...
11 ОКТОМВРИ: САНТОРИНИ

11 ОКТОМВРИ: САНТОРИНИ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:169€ / 10.480 денари Прв ден 10.10.2018 Скопје – Пиреа Состанок на групата на паркингот спроти спортски центар Борис Трајковски во 14:30ч. Се патува преку гр. премин Богородица со попатни паузи. Втор ден 11.10.2018 Пиреа – Санторини...
11 ОКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

11 ОКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

Цена на аранжманот: 95€ / 5.890мкд Прв ден 10.10.2018 СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ  Состанок на групата и поаѓање од градовите: Струмица во 16:00 часот (Бензинска “Makpetrol” – кружен тек), Штип во 17:00 часот (пред Стадионот), Велес во 17:45 часот...
11 ОКТОМВРИ: ПРАГА (Карлови Вари – Дрезден – Виена)- 3НП

11 ОКТОМВРИ: ПРАГА (Карлови Вари – Дрезден – Виена)- 3НП

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 149 € / 9.240 ден Прв ден 10.10.2018 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок на групата на паркингот на спортскиот центар Борис Трајковски во 16:00ч. Поаѓање на автобусот во 16:30 ч. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија. Ноќно возење со попатни...
острог јоцо турс куманово

 

Ви благодариме.