ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

Метеори-1,600.00 денари 13.10.2018 – Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс. Се патува преку  граничен премин Богородица. 14.10.2018 – Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на импресивната...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МАНАСТИР ОСТРОГ

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МАНАСТИР ОСТРОГ

Излет до манастирот Острог во Црна Гора За само 1,700.00 денари Посетете го манастирот Острог кој се наоѓа на падините на планината Острог во Црна Гора, на современиот магистрален пат помеѓу Подгорица и Никшиќ. Манастирот за првпат се споменува во петнаесетиот век под...