ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БРАТИСЛАВА И ВИЕНА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БРАТИСЛАВА И ВИЕНА

4 Дена / 3 ноќевања / Авион 9-ти Март (Четврток)  СКОПЈЕ – БРАТИСЛАВА Состанок на групата на аеродромот Александар Велики во Скопје во 11:45 часот. Полетување за Братислава во 13:25 и слетување во 15:00 часот. Трансфер до Братислава и сместување во хотел....
ПОНУДИ 8-МАРТ: АМСТЕРДАМ

ПОНУДИ 8-МАРТ: АМСТЕРДАМ

АВИОН / 4 дена / 3 ноќевања 9-ти Март (Четврток) СКОПЈЕ – АМСТЕРДАМ Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 05.00 часот. Авионот за Ајндховен полетува во 07.00 слетува во 09.50 часот. Организиран трансфер од аеродромот до хотелот во Амстердам. Сместување во...
ПОНУДИ 8-МАРТ: РИМ

ПОНУДИ 8-МАРТ: РИМ

Авион / 4 дена / 3 ноќевања 3-ти Март (Петок) СКОПЈЕ – РИМ Состанок на групата на паркингот спроти Холидеј Инн во 01.30 часот. Организиран трансфер до аеродромот во Солун . Лет за Рим  во 09.20 часот. Слетување во Рим во 10.10. По пристигнувањето во Рим,...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: МИЛАНО

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: МИЛАНО

Авион/ 4 дена/ 3 ноќевања 11-ти Март (Сабота) СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 18.00 часот. Авионот за Милано полетува во 19.35, слетува во 21.35 часот. Организиран трансфер од аеродромот до хотелот, со запознавање на елитниот град...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: МАЛТА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: МАЛТА

4 Дена / 3 ноќевања / Авион Малта е најголемиот остров и културен, трговски и административен центар. Тука се премостуваат милениуми од неверојатен спектар на работи кои треба да се откријат. Каде и да одите, сценографијата и архитектура се со спектакуларна позадина....
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ФИРЕНЦА-СИЕНА-ПИЗА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ФИРЕНЦА-СИЕНА-ПИЗА

АВИОН/ 4 дена/ 3 ноќевања 11-ти Март (Сабота) СКОПЈЕ – ФИРЕНЦА Состанок на групата на аеродромот Александар Велики во Скопје во 12:15 часот. Полетување за Венеција (Тревизо) во 13:50 и слетување во 15:35 часот. Трансфер до Фиренца (околу 3 часа) и сместување во...