Тргнување за  Крушево НА 14.04.2018 во утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Пристигнување во Крушево и планирана посета на куќата на Тоше Проески, гробот на Тоше Проески и споменик Македониум. Слободно време за прошетка низ градот на Крушевската Република, град кој се смета за највисок град на Балканскиот Полуостров со просечна надморска височина од 1350 метри. Можност да се проба и далеку прочуениот Крушевски локум и Крушевски пуслици. Тргнување за Куманово.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 500 ДЕНАРИ

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со високо-туристички автобус на наведената релација
  • Придружник за време на патувањето
  • Организација на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Влезница за спомен куќа на Тоше Проески = 50 денари
  • Влезница за споменик Македониум = 30 денари

За реализација на аранжманот минимум 40 патника

Share This