Поаѓање пред Туристичка Агенција Јоцо Турс во договорено време на 14.04.2018. Патување е  преку граничен премин Табановце. Попатни паузи. Стигнување во Лесковaц и слободно време за шопинг и индивидуални активности. Поаѓање за Куманово во вечерни часови.

ЦЕНА: 600 ДЕНАРИ

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високо туристички автобус;
  • Посета на Лесковaц;
  • Пратител на група;
  • Организација и водство.

За реализација на турата потребни се 40 патници.

Share This