Апартманот се наоѓа во најубавиот дел на Плоихроно, на само 20 метри од плажата. Комплексот е изграден 2012 година. На истата улица се наоѓаат два хотела и тоа Odyssey Hotel и Sun Hotel.

Апартманот се наоѓа е на приземје. Во спалната собе може да спијат најмногу чеитри лица и во дневната соба може да спијат две лица. Кујната е комплетно опремена. Има нова машина за перење на алишта. Има вградена нова клима.

vila-ole-joco-tours-1

Share This