ОХРИД, СТРУГА, ДОЈРАН

Туристичката агенција Јоцо Турс и оваа лето Ви обезбеди удобен превоз за Охрид, Струга и Дојран. Тргнување од автобуската станица во Куманово:

  • за Охрид и Струга, секој ден во 07:00, тргнување за Куманово во 17:30
  • за Дојран, вторник, петок и недела во 06:30, тргнување за Куманово во 17:30

Повеќе информации на 031 421 426 и 070 334 426.

ednodnevni-kapenja - joco turs

Ви благодариме.

Share This