Цена 900 денари

Секоја сабота:

Паралија и Олимпик Бич

 

Секоја недела:

Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори

 

Резервирајте на 031.429.426 и 071.376.426

Тргање во 02:30 од пред агенцијата, враќање во 18:00 часот по македонско време.

 

Share This