1-ВИ МАЈ: БУДИМПЕШТА

1-ВИ МАЈ: БУДИМПЕШТА

Будимпешта – Термин 27 Април 1 ден   27.04.2018СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА   Будимпешта: Состанок  на групата пред  спортската сала Борис Трајковски во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење....