ПРОМОТИВНО ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ

ПРОМОТИВНО ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ

Цена 900 денари Секоја сабота: Паралија и Олимпик Бич   Секоја недела: Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори   Резервирајте на 031.429.426 и 071.376.426 Тргање во 02:30 од пред агенцијата, враќање во 18:00 часот по македонско време....
острог јоцо турс куманово

 

Ви благодариме.