НОВА 2018 ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

Нова 2018 Година во Инстабул 1 ден 29.12.2017 – Скопје – Истанбул Нова 2018 Година во Истанбул. Состанок на групата на паркингот пред спортски центар Борис Тарјковски во 15:30 и поаѓање за Истанбул во 16:00ч. Дневно и ноќно патување преку  Р.Грција со попатни...
23 OКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

23 OКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 99€/6.130 МКД Прв ден 20.10.2017 СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ  Состанок на групата спроти СЦ Борис Трајковски во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни...
11 ОКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

11 ОКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 99€/6.130 МКД Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ  Состанок на групата спроти СЦ Борис Трајковски во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни...