ЛЕТО 2017 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ЈАНИС)

ЛЕТО 2017 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ЈАНИС)

– 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2016 – 12% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 15.03.2017 – 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2017 ЛЕПТОКАРИЈА, сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп...
ЛЕТО 2016 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ДАНОС)

ЛЕТО 2016 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ДАНОС)

-20% ПОПУСТ ЗА РЕВАРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2016 -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.03.2017 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.05.2017  Вила Данос, се наоѓа на 70м од плажа, на главната улица која води до плажа во центарот на Лептокарија. Собите...
ЛЕТО 2017 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ВАСИЛИС)

ЛЕТО 2017 – ЛЕПТОКАРИЈА (ВИЛА ВАСИЛИС)

-20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 31.12.2017 -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.03.2017 -10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2017 Вила ВАСИЛИС – „А“ кат. – се наоѓа на 150 м. од прекрасната песочна плажа. Неодамна...