ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МЕТЕОРИ

Метеори-1,600.00 денари 13.10.2018 – Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс. Се патува преку  граничен премин Богородица. 14.10.2018 – Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на импресивната...
ВЕЛИГДЕН-МЕТЕОРИ

ВЕЛИГДЕН-МЕТЕОРИ

СОЛУН-МЕТЕОРИ-ОЛИМБИК БИЧ 15.04.2017 – 17.04.2017 Шопинг во Солун, посета на Метеори со две ноќевања во Олимпик Бич. ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: само 2,499.00 денари Во цената на аранжманот е вклучено: Превоз со високотуристички автобус Посета и шопинг во Солун Посета на...