1-ВИ МАЈ: МИЛАНО

1-ВИ МАЈ: МИЛАНО

Милано – Термин 27 Aприл 1 ден  27.04.2018СКОПЈЕ Состанок на групата на паркингот спроти спортската сала Борис Трајковски во 11:30 часот.Поаѓање за Верона во 12:00 часот Се патува преку граничниот премин Tабановце.Патување преку Србија,Хрватска,Словенија со...