ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО ОСТРОШКИ МАНАСТИР

Понуди 8ми декември во Острошки манастир – Црна Гора од 08.12-10.12.2017 1 ДЕН: Понуди 8ми декември во Острошки Манастир. Состанок со групата во 22:30 часот пред T.A Јоцо Турс поаѓање во 23:00.Се патува преку граничен премин Блаце во Косово, Албанија и Црна...
ВЕЛИГДЕН-ЗАГРЕБ-ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА-СПЛИТ

ВЕЛИГДЕН-ЗАГРЕБ-ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА-СПЛИТ

Загреб-Плитвички Езера- Сплит-Меѓугорје-Дубровник-Будва-Острог 13.04.2017 до 17.04.2017 за само 9,826.00 денари Прв ден  13.04.2017 (Четврток) Поаѓање во 21:00 часот од автобуска станица на перонот за меѓународни поаѓања.  Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за...
ВЕЛИГДЕН – БУДВА И ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ВЕЛИГДЕН – БУДВА И ОСТРОШКИ МАНАСТИР

БУДВА и ОСТРОШКИ Манастир со факултативна посета на Дубровник  Термин: 14-ти Април 2017 | 4 дена / 2 ноќи | Автобус ПРОГРАМ НА ПАТУВАЊЕ Прв ден (четврток)  13-14.04.17  ШТИП/СКОПЈЕ – БУДВА Поаѓање од Штип во 21:30 часот (на 13 Април) пред Новата пошта. Од Велес...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МАНАСТИР ОСТРОГ

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МАНАСТИР ОСТРОГ

Излет до манастирот Острог во Црна Гора За само 1,700.00 денари Посетете го манастирот Острог кој се наоѓа на падините на планината Острог во Црна Гора, на современиот магистрален пат помеѓу Подгорица и Никшиќ. Манастирот за првпат се споменува во петнаесетиот век под...