ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО РИЛСКИОТ МАНАСТИР ЗА САМО 1,000 денари Понуди 8ми декември во Рилскиот Манастир. Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A  Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во...
ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-РИЛСКИ МАНАСТИР

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-РИЛСКИ МАНАСТИР

Рилски Манастир-Благоевград-1,000.00 денари на 2 рати Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A  Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во планината Рила. Бил основан во текот на 10 век од...