НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ АКОРД

НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ АКОРД

ДОЧЕК НА НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА Хотел Акорд 3* Софија е главен град и најголем град во Бугарија, со население 1 286 383 лица, што претставува 16,4% од населението на Бугарија. Сместена е во централниот дел на Западна Бугарија, во Софиската котлина и е опкружена со...
НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ ФЕСТА

НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА – ХОТЕЛ ФЕСТА

ДОЧЕК НА НОВА 2019 ГОДИНА ВО СОФИЈА Хотел ФЕСТА СОФИА 4* Хотелот e на локација која овозможува брз пристап до центарот на Софија, како и до Музејот на национална историја, Бојанската црква која датира од 1259 година која е под заштита на УНЕСКО и националниот парк...