Велигден 2022

 
 
 
 
 

Рим-Италија

 
 
 
 

Крф-Грција

 
 
 
 

Прага-Чешка

 
 
 
 

Букурешт-Романија

 
 
 
 
 
 

Бурса-Турција

 
 
 
 

Санторини-Грција

 
 
 
 

Будимпешта-Унгарија

 
 
 
 

Атина-Грција