Дочек на Нова 2019 Година организиран од ТА Јоцо Турс од Куманово.

 

Доживејте незаборавни моменти и дочекајте ја Новата 2019 година со аранжманите на Јоцо Турс од Куманово.

 

 

rim-avionski

avionski-barselona

Share This