ЕДНОДНЕВНИ ПРОШЕТКИ

СТРУМИЦА

СТРУМИЦА

03.11.2019

Состанок на група пред Т.А Јоцо Турс во утрински часови. Пристигнување во претпладневни часови и се продолжува во посета на Колешински Водопад и Смоларски Водопад и посета на манастир  Св.Петнаесет, посета на Манастир Водоча и Вељуса. По разглед  на водопадите и манстирите   слободно време за ручек и шопинг . Поаѓање за Куманово во вечерни часови. read more…

ГОЛУБАЧКА ТВРДИНА

ГОЛУБАЧКА ТВРДИНА И ЧУДОТВОРНИОТ МАНАСТИР ТУМАНЕ

10.11.2019

Тргнување на групата во 03:00ч. на 10.11.2019 пред агенцијата Јоцо – Турс. Се патува преку граничниот премин Табановце. Пристигнување во утринските часови и слоободно време за разгледување на импресивната природа, тврдината. По разгледот на Голубачка Тврдина се упатуваме кон чудотворниот Манастир Тумане, од кој луѓе со тешки здравствени проблеми, на кои дури и им претела смрт, оттаму си заминале живи и здрави, без никаков проблем. read more…

ПОСЕТА НА МАНАСТИР ОСТРОГ

Посетете го Светото место, Манастирот Острог

ЦЕНА 1,700 ДЕНАРИ

Во цената на посетата на Манастирот Острог е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус
  • Патничко осигурување
  • Посета на Подгорица
  • Посета на Будва
  • Пратител на група

Најнови понуди

Share This