ЗИМУВАЊЕ ВО КРУШЕВО ОД 13.01.2018 ДО 18.01.2018

Тргнување за  Крушево во утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Пристигнување во Крушево и сместување во апартманите.

Индивидуални активности и прошетки низ градот на Крушевската Република, град кој се смета за највисок град на Балканскиот Полуостров со просечна надморска височина од 1350 метри. Можност да се проба и далеку прочуениот Крушевски локум и Крушевски пуслици.

Цена на аранжманот  6,900 денари на 3 рати

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус
  • 5 полни пансиони во вила Ла Кола                              
  • Патничко здравствено осигурување   
  • Придружник за време на патувањето
  • Организација на патувањето

 

Share This