ТА Јоцо Турс организира престој во Боровец за Зима 2018/2019.

Доживејте ја зимата во вистинско светло и престојувајте во прекрасните хотели во Боровец.

YANAKIEV

ice-angels

VILA-JAGODA-I-MALINA

SAMOKOV-HOTEL

RILA-HOTEL

LION-HOTEL

IGLIKA-PALACE

HOTEL-MURA

FLORA-COMPLEKS

FESTA-WINTER-PALACE

FESTA-CAMKORIJA

BREZA

BOROVEC-HILS

Share This