ЗИМА 2018

Погледнете ги најдобрите пондуи за оваа зима!

ЗИМА 2018 – Погледнете ги најновите понуди за зима 2018 од Туристичката Агенција Јоцо Турс. Ви нудиме зимувања во Бугарија, Србија и други дестинации по Ваш избор.

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

4 + 14 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово

kopaonik-joco-tours-zima-2016-2017

ЕДНОДНЕВНИ СКИЈАЊА

Секоја сабота Ве водиме на Попова Шапка. Тргнување од Куманово за 400 денари и од Скопје за 350 денари.

Секоја недела Ве водиме на Пониква. Тргнување од Куманово за 300 денари и од Скопје за 400 денари.

Секоја недела Ве водиме на Маврово. Тргнување од Куманово за 450 денари и од Скопје за 400 денари.

Ви благодариме.

Share This