Понуди 8ми декември во Острошки манастир – Црна Гора од 08.12-10.12.2017

1 ДЕН: Понуди 8ми декември во Острошки Манастир. Состанок со групата во 22:30 часот пред T.A Јоцо Турс поаѓање во 23:00.Се патува преку граничен премин Блаце во Косово, Албанија и Црна Гора. Ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Подгорица во предпладневните часови, по што следи прошетка и смстување во Острог ноќевање пред манастирот.

2 ДЕН: Во утринските часови присуствување на утринската Литургија. По Литургијата во 09:00 часот тргнување кон Будва, а потоа слободно време за разглед на Будва и индивидуални активности. Пристигнувањето во Куманово е во вечерните часови.

ЦЕНА: 1700 денари

Во цената е вклучено патничко осигурување
Задолжителна доплата за туристичка такса во Острог – 1€
За реализација на патувањето потребни се 40 патници.
Share This