ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: МЕТЕОРИ. ЦЕНА-1600 денари

Понуди 8ми декември за Метеори. Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс . Се патува преку  граничен премин Богородица . Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на импресивната природа и манастирите , коишто се изградени на карпите наречени Метеори  кои настанале пред околу 60 милиони години.

По разглед на Метеори се оди во посета  на фабрика за злато и икони во село Каламбака , и посета на црква Св.Петка Римјанка . Во попладневни часови се упатуваме кон Паралија и слободно време за прошетка. Поаѓање за Куманово во 18 : 00 часот.      

Во цената на аражманот е вклучено:

  • Превоз со високо туристички автобуси на наведената релација
  • Придружник за време на патување
  • Организација на патување
  • Патничко осигурување

 

За реализација на патувањето се потребни 40 патници.
ПОНУДИ 2 АВГУСТ

Контактирајте не!
Share This