ЦЕНА: 1,100денари

03.03; 04.03; 08.03; 09.03;11.03.2018

Понуди 8-ми март. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време. Пристигнување во утрински часови.

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус;
  • Свечена вечера (Ордевер, салата сезонска, плескавица, парче свинско, прелив од пеќурки,пекарски компир, лепиња;
  • Десерт-Колач;
  • Кафе;
  • Аперитив: Домашна ракија, Вињак, Вотка, Ликер, Вермут, Узо, Пелинковац;
  • Вина: Грашевина, Розе, Ждрепчева крв;
  • Пива: Лав, Зајечарско, Лашко;
  • Безалхохолни пијалоци: кока кола, фанта, спрајт, ѓус, кисела вода.

(ПИЈАЛОЦИТЕ СЕ НЕОГРАНИЧЕНИ)

За доброто расположение се грижи групаINFUZIJA BEND од Врање
ПОНУДИ 2 АВГУСТ

Контактирајте не!
Share This