Цена на аранжманот  105 € /6,510  денари на 4 рати
(Февруари, Март, Април, Maj)

(2 ноќевања+2 полни пансиони +свечена вечера+превоз)

09 март

Понуди 8-ми март. Тргнување за Луковска бања во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни паузи. Пристигнување во Луковска бања напладне. Сместување во хотел. Ручек. Можност за уживање и користење на внатрешен и надворешен базен со лековита вода, џакузи. Вечера. Ноќевање.

10 март

Појадок. По појадокот организиран раглед на природните убавини. Враќање во хотелот. Ручек. Време за уживање и користење на внатрешен и надворешен базен со лековита вода, џакузи. Свечена вечера со жива музика. Ноќевање.

Појадок. Напуштање на хотелот. Тргнување за дома со попатни паузи. Пристигнување во Куманово.

Во цената на аранжманот е вклучено

  • Превоз со високотуристички автобус
  • 2 полни пансиони ( појадок, ручек и вечера )
  • Организиран раглед со локален водич
  • Свечена вечера со жива музика
  • Користење на џакузи, внатрешен и надворешен базен со лековита вода
  • Туристичка такса
  • Wi-fi интернет
  • Придружник за време на патувањето
  • Организација на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено

  • Патничко осигурување 1 € дневно
За реализација на аранжманот минимум 40 патника
ПОНУДИ 2 АВГУСТ

Контактирајте не!
Share This