Цена на аранжманот  85 € / 5270  денари на 4 рати
(Февруари, Март, Април, Maj)

16 март

Состанок на групата во вечерните часови пред Т.А. Јоцо Турс и тргнување за Белград. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни паузи.

17 март

Пристигнување во Белград и индивидуален разглед на градот. Во попладневните часови се тргнува за Нови Сад. Пристигнување во Нови Сад и сместување во хотел. Свечена вечера со жива музика со неограничено пиење. Ноќевање.

18 март

Појадок. Разгледување на Нови Сад со локален водич: Стариот град, Петроварадинска тврдина, црквата Св.Ѓорѓи, музеј, планетариум, парк – еден од најубавите во поранешна Југославија, куќата на Алберт и Милева Ајнштајн. Тргнување за дома со попатни паузи. Пристигнување во Куманово.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус
  • Ноќевање со појадок и вечера во хотел Планета Инн 4* Нови Сад
  • Посета на Београд
  • Посета на Нови Сад со водич
  • Свечена вечера со жива музика со неограничено пиење
  • Придружник за време на патувањето
  • Организација на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Патничко осигурување 1 € дневно
  • Индивидуални трошоци
За реализација на аранжманот минимум 40 патника
Share This