СТРУМИЦА

03.11.2019

Состанок на група пред Т.А Јоцо Турс во утрински часови. Пристигнување во претпладневни часови и се продолжува во посета на Колешински Водопад и Смоларски Водопад и посета на манастир  Св.Петнаесет, посета на Манастир Водоча и Вељуса.

По разглед  на водопадите и манстирите   слободно време за ручек и шопинг . Поаѓање за Куманово во вечерни часови.

850 денари омбе за 20 лица)

750 денари (минибус за 34 лица)

650 денари (автобус за 50 лица)

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високо туристички автобуси на наведена релација
  • Придружник за време на патување
  • Организација на патување
Share This