ПРЕВОЗ КУМАНОВО – ОХРИД – КУМАНОВО

Секој ден тргнување од Автобуска Станица Куманово во 07:00 часот и враќање од Автобуска Станица Охрид во 17:30.

Цена 900 денари повратна или 550 денари во еден правцец.

ПРЕВОЗ КУМАНОВО – ДОЈРАН – КУМАНОВО

 Секој вторник, петок и недела тргнување од Автобуска Станица Куманово во 06:30 и враќање од Автобуска Станица Стар Дојран во 17:30 часот.

Цена 900 денари повратна или 550 денари во еден правцец.

Share This