ПРЕВОЗ КУМАНОВО – СКОПЈЕ – КУМАНОВО

Јоцо Турс Ви нуди најпогодна опција за секојдневен превоз до Скопје и назад до Куманово. Одберете некој од термините кој на Вас ви одговара било да се работи за секојдневно патување кон и од работното место, училиште, факултет или едноставно за убави моменти и забава во Скопје.

Со превоз до Скопје на Јоцо Турс стигате најбргу до бараната дестинација.

 КУМАНОВО – СКОПЈЕ

Тргнување од пред канцеларијата на Јоцо Турс Превоз (до бензинската пумпа на Макпетрол)

  • 06:30 (само во работни денови) – автобуска постројка пред Основниот Суд во Куманово – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – Стара Автобуска Станица во Скопје – Соборен Храм – лево по булевар Климент Охридски – булевар Водњанска – Клинички Центар Скопје – булевар 8-ми септември (покрај Педагошки факултет) – десно по булевар Партизански Одреди – Трговски Центар Рамстор во Скопје.
  • 06:40 | 08:40 | 11:40 | 14:30 | 17:30 | 19:20 | 19:40 – автобуска постројка пред Основниот Суд во Куманово – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – Стара Автобуска Станица во Скопје – Соборен Храм – право по булевар Партизански Одреди – лево по булевар 8-ми септември (покрај Педагошки факултет)  – Клинички Центар Скопје – Трговски Центар Рамстор во Скопје.
  • 20:40 (само за викенд)  – автобуска постројка пред Основниот Суд во Куманово – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – Стара Автобуска Станица во Скопје – Соборен Храм – право по булевар Партизански Одреди – лево по булевар 8-ми септември (покрај Педагошки факултет)  – Клинички Центар Скопје – Трговски Центар Рамстор во Скопје.

БИЛЕТ ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ 100.00 ДЕНАРИ

МЕСЕЧЕН БИЛЕТ 3,000.00 ДЕНАРИ

 СКОПЈЕ – КУМАНОВО

Тргнување од Автобуската Станица во Скопје

  • 08:05 | 10:15 | 13:45 | 16:10 | 17:00 | 17:20 | 19:45  – автобуска постројка пред УКИМ на Бит Пазар – автобуска постројка пред Хотел Континтентал  – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – автобуска постројка пред Македонски Пошти во Куманово – канцеларија на Јоцо Турс Превоз.

Тргнување од позади Т.Ц. Рамстор во Скопје

  • 07:45 | 10:10 | 13:00 (само во работни денови) |13:30 | 15:00 (само во работни денови)|15:50 |19:30  – автобуска постројка пред УКИМ на Бит Пазар – автобуска постројка пред Хотел Континтентал  – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – автобуска постројка пред Македонски Пошти во Куманово – канцеларија на Јоцо Турс Превоз.
Share This