Предновогодишна забава во организација на T.A  Јоцо Турс на следните датуми: 22.12,17; 25.12.17; 26.12.17; 27.12.17; 28.12.17; 29.12.17; 30.12.17

Преденовогодишна забава мотел Предајане. Состанок со групата во договорено време пред T.A  Јоцо Турс. Свечена вечера со жива музика. Во договореното време заминување за Куманово. Пристигнувањето во Куманово во доцни вечерните часови.

ЦЕНА: 1,300 денари на 2 рaти

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високотуристучки автобус
  • Свечена вечера
  • Неограничен пијалок
  • Жива музика
  • Организација и водство
ПОНУДИ 2 АВГУСТ

Контактирајте не!
Share This