ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ВРАЊЕ – РЕСТОРАН ФОНТАНА

Преновогодишна забава во Врање, ресторан Фонтана. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време. Пристигнување во утрински часови.

ЦЕНА: 1,000 денари на 2 рати

Во цената е вклучено:

 • Превоз со високотуристички автобус;
 • Свечена вечера (Ордевер, салата сезонска, плескавица, парче свинско, прелив од пеќурки,пекарски компир, лепиња;
 • Десерт-Колач;
 • Кафе;
 • Аперитив: Домашна ракија, Вињак, Вотка, Ликер, Вермут, Узо, Пелинковац;
 • Вина: Грашевина, Розе, Ждрепчева крв;
 • Пива: Лав, Зајечарско, Лашко;
 • Безалхохолни пијалоци: кока кола, фанта, спрајт, ѓус, вода Роса, кисела вода.

ПИЈАЛОЦИТЕ СЕ НЕОГРАНИЧЕНИ

За доброто расположение се грижи група ИНФУЗИЈА БЕНД од Врање

 • Почеток на прослава од 20:00,
 • Kaфе 20:30
 • Предјадење 20:30
 • Вечера 23:15
 • Десерт 00:00
 • Kрај на прослава 03:00
ПОНУДИ 2 АВГУСТ

Контактирајте не!
Share This