1 ДЕН:11/10/2019 ( Петок )

Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 06.00 часот. Поаѓање за Србија преку граничен премин Табановце, со паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Сокобања во пладневните часови. Сместување во Сокобања во приватни вили… Организирана прошетка низ центарот на Сокобања: Милошев Конак, Турско купатило….. Вечера  . . Ноќевање.

2 ДЕН: 12/10/2019 ( Сабота )

Доручек. Oрганизирана прошетка со локален водич до Лептерија и Сокоград. Враќање во  вилите. .Ручек.  Потоа  слободно попладне за индивидуални активности. Можност за посета на СПА Центар. Вечера  Ноќевање.

3 ДЕН: 13/10/2019 ( Недела)

Доручек .Слободно време за прошетка и индивидуални активности. Ручек.   Поаѓање кон Македонија во попладневните часови. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

ЦЕНА: 69

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

  • Превоз до наведената релација
  • 2 noќevaњa  во приватни вили – Сокобања
  • Исхрана во ресторан (појадок, ручек, вечера)
  • Razgled na gradot so lokalen vodi~

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

  • Патничко – здравствено осигурување
  • Влезница за СПА Центар
Share This