Дочек на Стара Нова Година во ресторан Фонтана Врање. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време. Пристигнување во утрински часови.

ЦЕНА: 1,000 денари на 2 рати

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус;
  • Свечена вечера (Ордевер, салата сезонска, плескавица, пилешко, прелив од пеќурки,пекарски компир, лепиња;
  • Десерт-Колач;
  • Кафе;
  • Аперитив: Домашна ракија, Вињак, Вотка, Ликер, Вермут, Узо, Пелинковац;
  • Вина: Грашевина, Розе, Ждрепчева крв;
  • Пива: Лав, Зајечарско, Лашко;
  • Безалхохолни пијалоци: кока кола, фанта, спрајт, ѓус, Роса, кисела вода.

(ПИЈАЛОЦИТЕ СЕ НЕОГРАНИЧЕНИ)

За доброто расположение се грижи групаINFUZIJA BEND од Врање

Почеток на прослава од 20:00 часот.

Share This