ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

РЕСТОРАН ФОНТАНА ВРАЊЕ

26.12.2019

27.12.2019

28.12.2019

29.12.2019

30.12.2019

Поаѓање  на групата во 18:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во 02:00 часот. Пристигнување во Куманово во  утрински часови.

ЦЕНА: 1100 денари

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус;
  • Свечена вечера (Ордевер, салата сезонска, плескавица, пилешко филе, прелив од пеќурки,пекарски компир, лепиња;
  • Десерт-Колач;
  • Кафе;
  • Аперитив: Домашна ракија, Вињак, Вотка, Ликер, Вермут, Узо, Пелинковац;
  • Вина: Грашевина, Розе, Ждрепчева крв;
  • Пива: Лав, Зајечарско, Лашко, Туборг;
  • Безалхохолни пијалоци: кока кола, фанта, спрајт, ѓус, кисела вода.

ПИЈАЛОЦИТЕ СЕ НЕОГРАНИЧЕНИ

За доброто расположение се грижи групаINFUZIJA BEND од Врање.

Share This