Манастир Св.Јоаким Осоговски-Крива Паланка

Поаѓање во 07:00 часот  пред агенција Јоцо Турс . Попатна пауза . Пристигнување  и посета на Манастирот Св.Јоаким Осоговски -Крива Планка.Манастирот  потекнува од XI век посветен на Св.Јоаким Чудотворец  . Во самиот манастир се одржуваат и културни манифестации како што се Меѓународна ликовна колонија “ Св, Јоаким Осоговски”, Летна школа за архитектура и Колонија на здруженије на копаничари и др. Слоборно време во манастир за групата и можност за кафе пауза и ручек . Поаѓање за Куманово во попладневни часови.

ЦЕНА-300 денари

Во цената е вклучено :

  • Превоз со високо туристички автобуси
  • Лиценциран пратител на група
  • Организација и водство
Share This