Врање, 8-ми Март

0
РЕСТОРАН GOOD PLACE PALACE 06.03.2020 / 08.03.2020 Состанок на групата во 18:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање...

Врњачка Бања, 8-ми Март

0
13.03.2020-15.03.2020 (2 ноќевања + 2полупансиони + свечена вечера + неограничено пиење + жива музика + превоз) 1ден. 13 март: Тргнување за Врњачка Бања во утринските часови...

Сараево, 8-ми Март

0
05.03.2020 -08.03.2020 1ден. 05.03.20: Тргнување за Сараево во вечерните часови пред Т.А.Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни паузи. 2ден. 06.03.20: Пристигнување во...

Пролом Бања, 8-ми Март

0
06.03.2020-08.03.2020 (2 ноќевања+2 полни пансиони +свечена вечера+превоз) 1ден. 06 март: Тргнување за Пролом бања во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин...

Сокобања, 8-ми Март

0
28.02.2020-01.03.2020                (2 ноќевања+2 полни пансиони +свечена вечера+превоз) 1ден. 28 февруари: Тргнување за Сокобања во утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Табановце...

Истанбул, 8-ми Март

0
05.03.2020-08.03.2020 1ден. 05 март: Состанок на групата пред Т.А.Јоцо Турс во 15:00 часот, тргнување за Истанбул во 15:30 часот. Патување со попатни паузи и царински формалности.

Банско, 8-ми Март

0
06.03.2020-08.03.2020 1ден. 06 март: Тргнување за Банско во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Планирана посета на Рилски Манастир и Благоевград и прошетка низ центарот. Групата продолжува за Банско...

Поврзете сè

9,142FansLike
10,000SubscribersSubscribe

Последни објави

По случаен избор