ЛЕТО 2018: ПЕФКОХОРИ-ХОТЕЛ ПИЛАЛИДИС

ЛЕТО 2018: ПЕФКОХОРИ-ХОТЕЛ ПИЛАЛИДИС

Хотел “Pilalidis” се наоѓа на 150m од плажа и околу 300m од центарот на Пефкохори под главниот пат во крајниот дел на пефкохори. Хотелски соджини: Се состои од главна зграда во која се наоѓа Рецепција со Lobby bar и Ресторан, голем хол со фолтељи каде...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ЉУБЉАНА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ЉУБЉАНА

Цена на аранжманот  139 ЕУР / 8,550  денари БЛЕД-БОХИЊ-ПОСТОЈНА ЈАМА 8 март Поаѓање во 17.00 часот од Скопје на паркинг кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води  на граничен премин Табановце, преку Србија и Хрватска со попатни одмори до Љубљана. 9 март...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ОПАТИЈА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ОПАТИЈА

Цена на аранжманот  129 ЕУР / 7,950  денари СО ВКЛУЧЕН ИЗЛЕТ И ВЛЕЗНИЦА ЗА ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА 8 март Поаѓање во 19.30 часот од Скопје на паркингот кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води на граничен премин Табановце, преку Србија, со попатни одмори до Загреб. 9...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПАРИЗ

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПАРИЗ

Цена на аранжманот  279 ЕУР / 17,250  денари ВКЛУЧЕНИ РАЗГЛЕДУВАЊА СО ВОДИЧ НА ПАРИЗ И САЛЗБУРГ   3 март Поаѓање во 12.00 часот од Скопје на паркинг кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води на граничен премин Табановце, преку Србија, Хрватска и Словенија со...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БАНСКО

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БАНСКО

Цена на аранжманот  60 € / 3,720 денари на 4 рати (Февруари, Март, Април, Maj) Банско — еден ноќ 17март Тргнување за Банско во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Планирана посета на Благоевград и прошетка низ центарот. Групата продолжува за Банско и...