ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ИСТАНБУЛ

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ИСТАНБУЛ

Цена на аранжманот  99 € / 6140  денари на 4 рати (Февруари, Март, Април и Мај) 08 март Состанок на групата пред Т.А.Јоцо Турс во 17:30 часот, тргнување за Истанбул во 18:00 часот. Патување преку граничен премин  Богородица со попатни паузи и царински формалности. 09...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПРОЛОМ БАЊА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПРОЛОМ БАЊА

Цена на аранжманот  105 € /6,510  денари на 4 рати (Февруари, Март, Април, Maj) (2 ноќевања+2 полни пансиони +свечена вечера+превоз) 16 март Тргнување за Пролом бања во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни...
СТАРА НОВА ГОДИНА: РЕСТОРАН ФОНТАНА ВРАЊЕ

СТАРА НОВА ГОДИНА: РЕСТОРАН ФОНТАНА ВРАЊЕ

Дочек на Стара Нова Година во ресторан Фонтана Врање. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време. Пристигнување во утрински часови. ЦЕНА: 1,000 денари на 2 рати...
ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: МОТЕЛ ПРЕДАЈАНЕ

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: МОТЕЛ ПРЕДАЈАНЕ

Предновогодишна забава во организација на T.A  Јоцо Турс на следните датуми: 22.12,17; 25.12.17; 26.12.17; 27.12.17; 28.12.17; 29.12.17; 30.12.17 Преденовогодишна забава мотел Предајане. Состанок со групата во договорено време пред T.A  Јоцо Турс. Свечена вечера со...
ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ВРАЊЕ – РЕСТОРАН ФОНТАНА Преновогодишна забава во Врање, ресторан Фонтана. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време....
kopaonik-joco-tours-zima-2016-2017

ЕДНОДНЕВНИ СКИЈАЊА

Секоја сабота Ве водиме на Попова Шапка. Тргнување од Куманово за 400 денари и од Скопје за 350 денари.

Секоја недела Ве водиме на Пониква. Тргнување од Куманово за 300 денари и од Скопје за 400 денари.

Секоја недела Ве водиме на Маврово. Тргнување од Куманово за 450 денари и од Скопје за 400 денари.

Ви благодариме.