Цена на аранжманот  60 € / 3,720 денари на 4 рати
(Февруари, Март, Април, Maj)

Банско — еден ноќ

17март

Тргнување за Банско во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Планирана посета на Благоевград и прошетка низ центарот. Групата продолжува за Банско и сместување во хотел.. Ручек. Можност за уживање и користење на базенот. Свечена вечера со жива музика. Ноќевање.

18 март

Појадок. Заминување од хотелот. Планирана посета на Рилски Манастир. Тргнување за Куманово.

Во цената на аранжманот е вклучено:

 • Превоз со високотуристички автобус
 • 1 ALL во хотел Мурите 4*
 • Свечена вечера со неограничен пијалок до 22 часот
 • Користење на СПА центар
 • Wi-fi интернет
 • Посета на Благоевград
 • Посета на Рилски Манастир
 • Придружник за време на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

 • Патничко осигурување 1 € дневно
 • Туристичка такса 1 € дневно
За реализација на аранжманот минимум 40 патника

 


Цена на аранжманот  85 € / 5,270 денари на 4 рати
(Февруари, Март, Април, Maj)

Банско — два ноќа

16 март

Тргнување за Банско во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Планирана посета на Благоевград и прошетка низ центарот. Групата продолжува за Банско и сместување во хотел.. Ручек. Можност за уживање и користење на СПА услуги. Вечера. Ноќевање.

17март

Појадок. Заминување за Банско. Слободно време за прошетка. Враќање во хотелот. Ручек. Слободно попладне за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.

18 март

Појадок. Заминување од хотелот. Планирана посета на Рилски Манастир. Тргнување за Куманово.

Во цената на аранжманот е вклучено:

 • Превоз со високотуристички автобус
 • 2 All inclusive во хотел Мурите 4*
 • Користење на џакузи, внатреше базен, финска сауна, парна бања, турска бања, фитнес
 • Wi-fi интернет
 • Посета на Благоевград
 • Посета на Рилски Манастир
 • Придружник за време на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

 • Патничко осигурување 1 € дневно
 • Туристичка такса 1 € дневно
За реализација на аранжманот минимум 40 патника
kopaonik-joco-tours-zima-2016-2017

ЕДНОДНЕВНИ СКИЈАЊА

Секоја сабота Ве водиме на Попова Шапка. Тргнување од Куманово за 400 денари и од Скопје за 350 денари.

Секоја недела Ве водиме на Пониква. Тргнување од Куманово за 300 денари и од Скопје за 400 денари.

Секоја недела Ве водиме на Маврово. Тргнување од Куманово за 450 денари и од Скопје за 400 денари.

Ви благодариме.

Share This