ИГЛИКА ПАЛАС 4* – БОРОВЕЦ

ИГЛИКА ПАЛАС 4* - Боровец www.hoteliglikapalace.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 21.12-26.12.2019 27.12-01.01.2020 02.01-25.01.2020 26.01-13.02.2020 Вид на...

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА - Боровец www.borovetz-resort.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се за наем на вила за...

МУРА 3* – БОРОВЕЦ

Mура 3* - Боровец www.borovetz-resort.com/hotel-mura-en.html РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база...

САМОКОВ 4* – БОРОВЕЦ

САМОКОВ 4* - Боровец www.samokov.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација  и уплата до 10.11.2020 БОНУСИ : 5=4 / 6=5 / 7=6 за период на престој 04.01-22.01.2020...

ФЛОРА 4* – БОРОВЕЦ

FLORA 4* - Боровец   РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 15.10.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-19.12.2019 | 05.03-31.03.2019 Цени по соба за 1 ноќевање  01.12-17.12.2019   18.12-25.12.2019   26.12-03.01.2020   04.01-04.03.2020  ПОЛУПАНСИОН  12.03-31.03.2020   05.03-11.03.2020      Еднокреветна соба  1 возрасен 49 € 58 € 119 € 74 € Двокреветна...

ЈАНАКИЕВ 4* – БОРОВЕЦ

ЈАНАКИЕВ 4* - Боровец www.hotel-yanakiev.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 04.01-10.01.2020 22.02-30.04.2020 Вид на сместување  мин.4 ноќ. 11.01-14.02.2020   15.02-21.02.2020   Двокреветна соба 2+1                40 €                76 €              114 €                92...

ФЕСТА ЧАМКОРИЈА 4* – БОРОВЕЦ

Најповлни понуди за зимување од Туристичката Агенција Јоцо Турс од Куманово. Проведете незаборавни денови од Вашиот зимски одмор во Бугарија. FESTA CHAMKORIA 4* - Боровец www.festahotels.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019...

ФЕСТА ВИНТЕР ПАЛАС 5* – БОРОВЕЦ

ФЕСТА ВИНТЕР ПАЛАС 5* - Боровец www.festahotels.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-20.12.2019, 08.01-15.02.2020, 05.03-09.04.2020...

БОРОВЕЦ ХИЛС 5* – БОРОВЕЦ

БОРОВЕЦ ХИЛС 5* - Боровец www.borovetshills-bg.com  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 5% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 19.01-08.02.2020 и 23.02-30.04.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се за 2 лица /...

ЛИОН 4* – БОРОВЕЦ

LION 4* - Боровец РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 / 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2020  БОНУСИ : 7=6 за  период на пристигнување од 29.02.2020 (попустите се комбинираат) Цените...