ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: МОТЕЛ ПРЕДАЈАНЕ

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: МОТЕЛ ПРЕДАЈАНЕ

Предновогодишна забава во организација на T.A  Јоцо Турс на следните датуми: 22.12,17; 25.12.17; 26.12.17; 27.12.17; 28.12.17; 29.12.17; 30.12.17 Преденовогодишна забава мотел Предајане. Состанок со групата во договорено време пред T.A  Јоцо Турс. Свечена вечера со...
ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ВРАЊЕ – РЕСТОРАН ФОНТАНА Преновогодишна забава во Врање, ресторан Фонтана. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време....
НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДВА

НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДВА

ДОЧЕК НА НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДВА – ДУБРОВНИК – КОТОР СО БИЈЕЛО ДУГМЕ И БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ   1 ден – 29.12.2017 – ТРГНУВАЊЕ Дочек на Нова 2018 Година во Будва. Поаѓање за Будва од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 23.00 часот со...
ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: GOOD PLACE “PALAS” ВРАЊЕ

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: GOOD PLACE “PALAS” ВРАЊЕ

Предновогодишна забава во организација на T.A  Јоцо Турс на следните датуми: 25.12.17; 26.12.17; 27.12.17 Предновогодишна забава во ресторанот Good Place “Palas”. Состанок со групата во договорено време пред T.A  Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен...
НОВА 2018 ГОДИНА ВО РИМ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО РИМ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО РИМ 1 ден – 28.12.2017 СКОПЈЕ – Монтекатини Нова 2018 Година во Рим. Состанок со групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај хотел „Александар Палас“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со...
НОВА 2018 ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ

Нова 2018 Година во Инстабул 1 ден 29.12.2017 – Скопје – Истанбул Нова 2018 Година во Истанбул. Состанок на групата на паркингот пред спортски центар Борис Тарјковски во 15:30 и поаѓање за Истанбул во 16:00ч. Дневно и ноќно патување преку  Р.Грција со попатни...
ПОНУДИ 2 АВГУСТ

Контактирајте не!