НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДИМПЕШТА

НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДИМПЕШТА

НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДИМПЕШТА 1 ден 29.12.2017 – СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА   Нова 2018 Година во Будимпешта. Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со...
НОВА 2018 ГОДИНА ВО АТИНА

НОВА 2018 ГОДИНА ВО АТИНА

Нова 2018 Година во Атина 1 ден 29.12.2017 – СКОПЈЕ Нова 2018 година во Атина. Состанок на групата пред спортската сала Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот.Ноќно возење со попатни паузи поради одмор и царински формалности. 2 ден...
НОВА 2018 ГОДИНА ВО ПАРИЗ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО ПАРИЗ

НОВА 2018 ГОДИНА ВО ПРАГА – ПАРИЗ– МИНХЕН – САЛЗБУРГ 1 ден 27.12.2017 СКОПЈЕ – Виена- ПРАГА Нова 2018 Година во Париз. Состанок со групата во 11:30 ч.на паркингот пред хотел „ВИП“ и поаѓање за Прага во 12:00ч. Патување преку Србија, Унгарија и Словачка. Дневно и ноќно...
НОВА 2018 ГОДИНА: ВИЕНА

НОВА 2018 ГОДИНА: ВИЕНА

Нова 2018 Година во Виена 29.12.2017 – 02.01.2018 (5 денови / 2 ноќевања) 1 ден, (29.12.2017 – Петок ) МАКЕДОНИЈА – ВИЕНА Нова 2018 Година во Виена. Тргнување од Скопје во Скопје и поаѓање за Виена. Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи...
ednodnevni-kapenja - joco turs

Ви благодариме.