ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: МОТЕЛ ПРЕДАЈАНЕ

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: МОТЕЛ ПРЕДАЈАНЕ

Предновогодишна забава во организација на T.A  Јоцо Турс на следните датуми: 22.12,17; 25.12.17; 26.12.17; 27.12.17; 28.12.17; 29.12.17; 30.12.17 Преденовогодишна забава мотел Предајане. Состанок со групата во договорено време пред T.A  Јоцо Турс. Свечена вечера со...
ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: РЕСТОРАН ФОНТАНА

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ВРАЊЕ – РЕСТОРАН ФОНТАНА Преновогодишна забава во Врање, ресторан Фонтана. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време....
ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: GOOD PLACE “PALAS” ВРАЊЕ

ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА: GOOD PLACE “PALAS” ВРАЊЕ

Предновогодишна забава во организација на T.A  Јоцо Турс на следните датуми: 25.12.17; 26.12.17; 27.12.17 Предновогодишна забава во ресторанот Good Place “Palas”. Состанок со групата во договорено време пред T.A  Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен...
ednodnevni-kapenja - joco turs

Ви благодариме.