ДОЧЕК НА НОВА 2019 ГОДИНА

ДОЧЕК НА НОВА 2019 ГОДИНА

Дочек на Нова 2019 Година организиран од ТА Јоцо Турс од Куманово. Доживејте незаборавни моменти и дочекајте ја Новата 2019 година со аранжманите на Јоцо Турс од Куманово. СОФИЈА-НОВА-2019.doc-ARKA СОЛУН-МЕТЕОРИ-ВОДЕН-НОВА-2019.doc-ARKA БУКУРЕШТ-НОВА-2019.doc-ARKA...