СТАРА НОВА ГОДИНА: РЕСТОРАН ФОНТАНА ВРАЊЕ

СТАРА НОВА ГОДИНА: РЕСТОРАН ФОНТАНА ВРАЊЕ

Дочек на Стара Нова Година во ресторан Фонтана Врање. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време. Пристигнување во утрински часови. ЦЕНА: 1,000 денари на 2 рати...