1-ВИ МАЈ: БУДИМПЕШТА

1-ВИ МАЈ: БУДИМПЕШТА

Будимпешта – Термин 27 Април 1 ден   27.04.2018СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА   Будимпешта: Состанок  на групата пред  спортската сала Борис Трајковски во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење....
1-ВИ МАЈ: МИЛАНО

1-ВИ МАЈ: МИЛАНО

Милано – Термин 27 Aприл 1 ден  27.04.2018СКОПЈЕ Состанок на групата на паркингот спроти спортската сала Борис Трајковски во 11:30 часот.Поаѓање за Верона во 12:00 часот Се патува преку граничниот премин Tабановце.Патување преку Србија,Хрватска,Словенија со...
1-ВИ МАЈ: АЗУРЕН БРЕГ

1-ВИ МАЈ: АЗУРЕН БРЕГ

Азурен Брег – Термин 27 Април 1 ДЕН  27.04.2018: СКОПЈЕ – МИЛАНО Азурен Брег: Поаѓање во 12:00 часот од паркингот спроти салата Борис Трајковски. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи. 2...